Buitendoor

Stichting Buitendoor organiseert buitensport programma’s en trainingen gericht op het verbeteren van de sfeer en samenwerking in groepen. Op deze manier dragen wij bij aan een wereld waarin mens en natuur optimaal tot hun recht kunnen komen. 

In ons werk focussen wij voornamelijk op onze drie belangrijkste pijlers: programma's voor scholen en jongeren, trainingen voor mensen die met jongeren werken en de ontwikkeling van ons eigen duurzame kampterrein op de Veluwe. Kunnen wij jou met een van deze zaken van dienst zijn? We maken graag samen met jou een programma op maat!

Voor 2017 staan er al weer aardig wat leuke kampen en trainingen op het programma. Je kan je vanaf nu opgeven voor het volgende:

Masterclass communicatiestijlen - 12 mei t/m 14 mei 2017 Aanmelden niet meer mogelijk
Boomhutdorp bouwen - 15 juli t/m 23 juli 2017
Ardennen kampen - 22 juli t/m 29 juli 2017 (vol!) en 29 juli t/m 5 augustus 2017

Hieronder een korte film die een impressie geeft van de focus en activiteiten van Stichting Buitendoor.

 

 

Blog - Job shadowing bij Buitendoor

This year, in August and September, four people from Russia and Bulgaria participated in an international Job shadowing program in the Netherlands. This program was made possible by Erasmus+. Erasmus+ offers a range of opportunities for organizations to access funding for education, training, youth and sport activities.

Lees meer >