Medewerkers

Floor Vullings Buitendoor Floor Vullings - medeoprichter & voorzitter

Groei, samen, buiten(sport), ontwikkeling, enthousiasme en bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren. Allemaal zaken waar ik veel energie van krijg en die in Buitendoor heel mooi samenkomen. En omdat het een organisatie is die zich continue bijft ontwikkelen, blijven er ook uitdagingen en groeimogelijkheden voor mijzelf.

Als medeoprichter en voorzitter van Buitendoor ben ik al vanaf het begin betrokken bij de organisatie. Samen zijn we gegroeid en dat is nog lang niet voorbij. Ik zie nog heel veel mogelijkheden om in de toekomst verder te groeien en ontwikkelen. Zowel kwaliteit als kwantiteit. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de interne opleidingen, klantcontacten, verzekeringen en veiligheid en het aansturen van het team op kantoor.

Naast Buitendoor ben ik als freelance teamtrainer onder andere werkzaam voor Team4teams en In Tense.

 

Floris Muller - bestuurslid & coördinator vrijwilligers

Plezier, samenwerken, ervaringsleer, buiten, jongeren, actief, groepsprocessen, ontwikkeling, wijsheid. Dat zijn de ingrediënten waar ik veel energie en enthousiasme van krijg. Ik hoop graag datzelfde vuurtje ook bij onze vrijwilligers en deelnemers aan te wakkeren.

Binnen het bestuur van Buitendoor ben ik verantwoordelijk voor het aantrekken en begeleiden van onze vrijwilligers en stagiairs. Ook ben ik het primaire klantcontact rondom de introductiedagen die we organiseren en begeleid ik diverse kampen en trainingen.

Naast Buitendoor ben ik zelfstandig teamtrainer bij Chygaruu en ben ik onder andere voorzitter van YSocialBusiness.

 

Pieter Schoe - secretaris

Duurzaam, speels, creatief, ondeugend en uitdagend samenwerken zijn vaardigheden waarvan ik hoop dat iedereen die jong leert. Een positieve ervaring daarmee met je klas, in een vriendengroep, bij scouting, YMCA of sportvereniging in je tienerjaren werkt een leven lang door. Ik sta achter Stichting Buitendoor in haar focus om uitdagende en samenwerkende activiteiten te organiseren voor jongeren in hun tienerjaren. Leren samenwerken doe je niet vanzelf, eenmaal geoefend ondersteunt deze vaardigheid je leven.

Binnen het bestuur van Buitendoor vervul ik de rol van secretaris. Mijn huis en kantoor zijn beschikbaar voor projectoverleg. Een enkele keer ondersteun ik bij het maken en uitvoeren van programma's voor leerlingen en docenten.

Daarnaast ben ik trainer / coach / eigenaar van Team4Teams, waarin teambuilding voor bedrijfsteams, teamtraining voor leidinggevenden en teams in organisaties de focus is.

 

Heleen van Leussen - penningmeester

Samenwerken, grenzen verleggen, groei, buiten, boomhutten en plezier zijn voor mij de woorden die bij Buitendoor passen. Hierom ben ik dan ook als vrijwilliger en penningmeester betrokken bij Buitendoor, in de hoop van deze mooie dingen te kunnen delen.

Ik werk 1 dag in de week op kantoor voor Buitendoor waar ik me bezig houdt met alle financiële en juridische zaken. Achter alle mooie dingen buiten, zit namelijk ook een financieel plaatje binnen en hier draag ik als penningmeester verantwoordelijkheid voor. Daarnaast ga ik graag mee als vrijwilliger op onze kampen om samen met de groepen boomhutten te bouwen. Ik geniet van het bouwproces, maar ook van het groepsproces: de boomhut vraagt om samenwerking en het is gaaf om te zien hoe de groep, maar ook haar individuen, tijdens deze activiteit groeien.

Naast Buitendoor ben ik bezig om mijn studie Notarieel Recht af te ronden. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, klim ik en waag ik mij af en toe (met een team van Buitendoor) aan een adventure race.

 

Tanja van Hassel - Beheerder Kamp Buitendoor

Samen kunnen we meer! Jongeren, buiten 'spelen', ontwikkelen, plezier, ontdekken, grenzen verleggen: van deze kreten word ik enthousiast en ik steek er graag mijn handen voor uit de mouwen. Samen met een enthousiast team van vrijwilligers begeleid ik kampen en introductiedagen. Naast het begeleiden van deze dagen en kampen, ben ik beheerder van Kamp Buitendoor. Voor dit mooie terrein heb ik contact met klanten en externe partijen en ik zorg ervoor dat het onderhouden wordt. Kamp Buitendoor wordt gebruikt om kampen van Buitendoor te organiseren. Ervaringsleren in de natuur staat hier centraal.

Verder werk ik ook nog voor Boerderij de Boerinn en geef ik training in schoonspringen.

 

Jolanda Postma - (financiële) administratie

Met elkaar, samen bezig zijn, van elkaar leren. Dat is waar Buitendoor voor mij voor staat. En dat is ook waarom ik graag voor Buitendoor werk. Als organisatie heb je daarbij ook mensen die op de achtergrond werken, faciliterend bezig zijn. Werk wat mij op het lijf is geschreven. 1 dag in de week ben ik druk met de (vooral financiële) administratie. Zorgen dat de rekeningen betaald worden, dat de vrijwilligers hun vergoedingen ontvangen. Waar nodig ondersteun ik mijn Buitendoor collega's met allerhande administratieve werkzaamheden.

Naast Buitendoor werk ik 4 dagen in de week bij een woningcorporatie, op dit moment als projectmedewerker. In mijn vrije tijd ben ik erg actief bij VakantieKind, een kleine organisatie die vakanties organiseert voor kinderen en jongeren die het (om welke reden dan ook) nodig hebben om er in de zomervakantie even uit te kunnen. Met respect voor elkaar samen op vakantie waar ze weer even gewoon 'kind' kunnen zijn.

 

Anna Poppelaars - online marketing

Buiten zijn, samenwerken, ontwikkeling en actief bezig zijn, dat is waar Buitendoor voor mij voor staat. Het zijn dingen waar ik me voor interesseer en waar ik me graag mee bezig houd. Om die reden ben ik in de zomer van 2016 aan de slag gegaan bij Buitendoor.

Op kantoor hou ik me 1 keer in de week bezig met de online marketing en tekstbewerking. De berichten op de sociale media, de nieuwsbrieven en de meeste teksen op de website zijn van mijn hand. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de (potentiële) deelnemers die met ons op winter- of zomerkamp gaan. 

Naast Buitendoor werk ik in een buitensportwinkel en als gastvrouw bij WineScape, een Escape Room in Lage Vuursche. Ook begeleid ik al sinds 2011 als vrijwilliger buitenlandse reizen van YMCA Jongerenreizen.