Zomerkamp

Je gaat op pad met een groep mensen die je soms al wel en soms nog niet kent, maar aan het eind van de week heb je er heel veel nieuwe vrienden bij. Door samen op avontuur te gaan maar ook veel aandacht te hebben voor het elkaar leren kennen zorgen we dat je een onvergetelijke week beleefd samen met de hele groep. Klik op de kampen hieronder voor meer informatie en om je aan te melden! 

 

 

Zomerkamp Ardennen - Met een groep leeftijdsgenoten een avontuurlijke week beleven tijdens je zomervakantie? Kom dan met ons mee naar de Ardennen! Op bivak, slapen in het bos, klimmen en abseilen, mountainbiken, teambuilding, koken op kampvuur en heel veel gezelligheid rond het kampvuur. Er zijn twee kampen voor de leeftijdsgroep 12-15 jaar (29 juli t/m 5 augustus 2017) en 15-18 jaar (22 juli t/m 29 juli 2017). Prijs: €325 Let op: het kamp van 15-18 jaar is vol!

 

 

Boomhut dorp bouwen - Met een groep ga je in een week tijd een boomhutdorp bouwen en daar vervolgens ook in leven. Hoeveel luxe kun je voor jezelf creëeren? De platformen hangen soms wel meer dan 10 meter hoog in de bomen, en elk platform is groot genoeg voor een klein huisje. Maar misschien zetten we er wel een tent op? Of we bouwen een keuken? Of een zwembad of sauna op hoogte? Het kan allemaal. Datum: 15 juli t/m 23 juli 2017. Leeftijd: 15+. Prijs: €399.