Midzomer festival Buitendoor

Laat je onderdompelen in de Buitendoor-sfeer!

De Buitendoor Midzomernacht is een festival waar we samen de Midzomernacht en het bestaan van Stichting Buitendoor vieren in de Veluwse bossen op Kamp Buitendoor.

Kom je hoogtevrees overwinnen tijdens het abseilen, ontdek je muzikale talent met de djembé workshop, vind je innerlijke balans tijdens het slacklinen, schakel af van je drukke leven tijdens een massage of kom lekker raven in het bos. Er is voor ieder wat wils: zoek je een fysieke uitdaging, ben je een spons die nieuwe dingen wil leren of wil je gewoon even lekker tot rust komen? Het wordt mooi en we garanderen: je zult je geen moment vervelen! Kom je alleen? Geen zorgen, er lopen genoeg nieuwe vrienden rond!

Nog enkele glimpsen uit het programma: leer een kampvuur bouwen, maak je droom waar om een boomhut te bouwen, laat je competitieve aard naar boven komen op de klauterbaan én leer wat voor handigs er groeit in het bos!

Inloop: 11.00
start programma: 12.00
einde: 23.00 + afterparty

Nodig je familie en vrienden uit voor dit mooie feest en laat zien of ervaar wat Buitendoor zo gaaf maakt!

De kaartprijzen:
Voor de helpende vrijwilligers (van vrijdag 21 juni t/m zondag 23 juni): €0,-
Voor vrijwilligers van Buitendoor die op zaterdag 22 juni naar het festival komen: €17,50
Voor alle gasten en bezoekers die op zaterdag 22 juni naar het festival komen: €30,-
Het is ook voor gasten/bezoekers en vrijwilligers mogelijk om zaterdag op zondag gratis te blijven slapen, geef dit aan bij je aanmelding. Hier zijn een beperkt aantal plekken voor beschikbaar.
Voor het diner op zaterdag en drankjes tijdens het festival wordt een kleine prijs gevraagd.

Aanmelden doe je via deze link: https://forms.gle/vV8DLwTwQ5yxuUFE7