Boomhutdorp

Dakloos deze zomer? En zin om die luie stoel achter je te laten voor een nieuwe ervaring? Het is even aanpoten want we moeten slepen, zagen, klimmen, knopen en spijkeren…. Maar je komt niet zo maar aan het huis van je dromen. Want zeg nou zelf, wie heeft er nog nooit gehoopt ooit eens te ontwaken in een boomhut?

We beginnen in de bossen op de Veluwe, vlakbij Nunspeet en Epe, met een flinke stapel hout, touw en klimmateriaal. Elke dag zal ons huis groeien tot wel 13 meter hoogte zodat er geslapen, gekookt, gedoucht en uiteindelijk ook gerelaxt kan worden. Wie weet bouwen we wel een outdoor sauna op hoogte. Want na een week bouwen met een hele groep mensen, gaan we natuurlijk ook een paar dagen genieten van het resultaat.

Dit kamp is voor iedereen in de leeftijd vanaf 15 jaar. Doorgaans zijn de meeste deelnemers tussen de 17 en 25 jaar.

We gaan voor: nieuwe mensen ontmoeten, een nieuw thuis creëren in de bomen, ervaren/leren/samenwerken, uitdagingen aangaan en vooral samen een onvergetelijke zomer hebben.

LET OP! onderstaande filmje gaat nog over het kamp van 2014 dus de data kloppen niet voor 2019!

Praktische informatie
 

Datum: 10 t/m 18 augustus 2019 (9 dagen)
Leeftijd: 15 - 35 jaar
Prijs: 425,-
Locatie: Veluwe (In de buurt van Nunspeet)
Ervaring: Voor deze vakantie heb je geen klim- of bouwervaring nodig. 
Inclusief: Reisverzekering, verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, workshops, gebruik materiaal, bomen, ervaren instructeurs en een hele berg droge humor. 

 

Aanmelden

 

Vragen en contact

administratie@buitendoor.nl
030-2272340