Leadership expedition 2019

 

Waar liggen jou kwaliteiten? Waar sta jij voor? Waar ga jij voor? Het is buiten je comfort-zone waar je jezelf pas echt leert kennen, waar je gebruik leert maken van je bestaande kwaliteiten en waar je leert samenwerken tijdens stressvolle situaties.

Tijdens onze leadership expedition 2018 dagen we je uit om jezelf te ontdekken, op zoek te gaan naar je drijfveren en om de vertaalslag te maken naar wat dit voor jou betekent in je dagelijks leven; bijvoorbeeld in je studiekeuze of bij de dingen waar jij energie van krijgt. In een fysiek en mentaal uitdagend programma in de Belgische en Franse Ardennen leer je nieuwe kanten van jezelf kennen en sta je stil bij jouw persoonlijk leiderschap. En dat alles op de Buitendoor-manier, dus vanuit verbinding, veilig en met plezier!

 

Praktische Informatie

- We zullen op veel verschillende locaties slapen, als je een matje/luchtbed en slaapzak meeneemt dan zorgen wij voor de rest.
- We vertrekken vanaf station Den Dolder rond 10.00 uur
- Je hoeft niet veel meer mee te nemen dan je persoonlijke spullen, een slaapzak en slaapmatje en bord, beker en bestek. Daarnaast zijn ook een backpack van 55 liter met een heupband en goede (ingelopen) (berg)wandelschoenen (type B) erg belangrijk.
- Wij zorgen van tevoren voor een gedetailleerde bagagelijst.
- Let op, voor dit programma dien je in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of geldig paspoort.

 

Data, prijs en aamelden

20 t/m 24 juli 2019   18+ jaar         €400      Aanmelden!

 

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier hierboven. Zie ook de algemene voorwaarden.

Niet inbegrepen: reis van en naar Den Dolder, goede (ingelopen) (berg)wandelschoenen type B, rugzak (±55 l) met heupband voor de trektocht.

 

Contact met Stichting Buitendoor

administratie@buitendoor.nl
030-2272340